Dupa folosirea indelungata tamplaria termopan si rulourile exterioare de aluminiu au nevoie de anumite reparatii sau inlocuirea diverselor parti componente ca : reparatii sau inlocuire a feroneriei, reparatia sau inlocuirea balamalelor, inlocuirea manarelor la ferestre si la usile din termopan, monatrea sau inlocuierea glafurilor de pvc la interior sau a glafurilor de aluminiu la exterior. Inlocuirea geamului de termopan, schimbarea garniturilor sau chederelor la ferestre sau executarea de diverse reglaje.

Preturitermopane.ro asigura echipe pentru reparatii termopane si rulouri exterioare de aluminiu in Bucuresti si Judetul Ilfov la preturi competitive.

Echipele noastre de reparatii templarie termopan si rulouri exterioare sunt echipe cu peste 10 ani de experienta in monatajul si executia de tamplarie termopan si rulouri exterioare.

Pentru reparatii tamplarie termopan sau rulouri exterioare in Bucuresti si Judetul Ilfov, va rugam sa ne contactati telefonic sau folosind formularul de contact.